Salire
| Coaching | Begeleiding |

Veranderen of veranderingen, het gaat niet altijd vanzelf
CPCC

salire, IT > NL :
groeien, klimmen,
omhoog gaan, opklimmen, opstappen, opstijgen,
stijgen, toenemen.

Een slechte dag kan altijd opklaren

Direct, integer, oprecht en humorvol. Dat is een aantal van mijn kwaliteiten als coach die ik inzet om jouw doelstelling te bereiken. Naast jouw doel, welke centraal staat in elke coachsessie, is mijn doelstelling je nieuwe dingen van jezelf te laten ontdekken.

Door niet los te laten, aan te moedigen en samen te lachen of het moeilijke aan te gaan, wil ik je coachen in het veranderproces. Dat betekent dat ik ook soms de uitdaging bij je opzoek en provocerend zal zijn.

Om te kunnen veranderen moet je willen veranderen. Een doel stellen is hierbij een middel. Door het doel zo concreet mogelijk te maken, is stappen zetten makkelijker. ‘Hetgeen je water geeft groeit’. Met coachen wil ik bereiken dat daar waar jij goed in bent en waar je kwaliteiten liggen, groeit.

pasfoto Salire

Misschien ken je dat wel, dat je iemand tegenkomt die opeens het verschil kan maken in je leven. Zonder dat je daar eigenlijk bewust naar op zoek was.

In de zomer van 2011 zijn wij in Italië gaan bergbeklimmen, Seppi was de gids. Hij heeft mijn angstige meisje meegekregen naar de top. Door aan te moedigen, rust te houden, mee te klimmen en toen ze echt niet verder durfde, haar bij zichzelf aan te haken, letterlijk.

Hij inspireerde mij hoe ik wil zijn als coach.

Ik wil mensen laten klimmen tot hun top. Ik wil aanmoedigen, laten beleven en ervaren, rust geven en meeklimmen. Ik wil de touwen vasthouden, waaraan gezekerd geklommen kan worden. Veiligheid bieden om het klimmen mogelijk te maken. Ik wil je ook uitdagen om dát stapje te zetten, dat in eerste instantie onmogelijk lijkt. En misschien je zelfs wel een flinke duw geven, waardoor je de top bereikt.

Hierdoor is ook de naam van mijn praktijk ontstaan. Salire….. klimmen.

In het woordenboek wordt de volgende vertaling voor het woord Salire gegeven: groeien, klimmen, omhoog gaan, opgaan, opklimmen, oplopen, opstappen, opstijgen, stijgen, toenemen, zich opstapelen.

Als coach wens ik je dat toe.

Salire Tel: +31 (0)6 39331618
Thea van der Wallen Mail: info@salire.org
Zoetermeer KvK: 55547249
Foto