Salire
| Coaching | Begeleiding |

Veranderen of veranderingen, het gaat niet altijd vanzelf
CPCC

salire, IT > NL :
groeien, klimmen,
omhoog gaan, opklimmen, opstappen, opstijgen,
stijgen, toenemen.

Het leven is als zeilen.
Ook met tegenwind kun je vooruit gaan.

Ik ben Thea van der Wallen, ik ben getrouwd en ik heb 3 kinderen. Na mijn middelbare school heb ik het HBO-Jeugdwelzijnswerk afgerond. Na jarenlang mensen begeleiden, individueel of in groepsverband, wilde ik mij in 2011 verder ontwikkelen. Het coachen vanuit alleen gezond verstand wilde ik professionaliseren.

In 2011 ben ik gestart met de opleiding Co-Active Coaching, bij CTI. Een internationale (Engelstalige) coachopleiding, welke bij het ICF (International Coach Federation) geaccrediteerd is. Na afronding van de opleiding wilde ik mij verder specialiseren als coach en heb ik aansluitend ook het internationale certificeringstraject afgelegd. Dit intensieve traject heb ik in november 2013 positief afgesloten, waardoor ik nu CPCC achter mijn naam mag zetten, Gecertificeerd Professioneel Co-Active Coach.

Ik ben aangesloten bij de ICF (International Coaching Federation) en hanteer de gedragscode die deze organisatie opgesteld heeft.

CPCC CTI

Angelique van Dam, ADV-coaching
Thea heeft op mij een grote indruk achter gelaten door haar unieke combinatie van luchtigheid en diepgang. Haar grote professionaliteit liet haar uitblinken in precies aanvoelen wat er op welk moment nodig was in het werken met een groep en met individuen. Ze heeft een groot vermogen heel snel contact te maken met mensen en iedereen zich op hun gemak te laten voelen. Ze kan zeggen waar het op staat, maar daarbij het contact niet uit het oog verliezend.

Seher
Ik ben bij Thea van der Wallen terecht gekomen omdat ik zelf om een coaching gevraagd heb. Ik kon geen weg meer vinden om te communiceren met mijn zoon. Vanaf het begin klikte het gelijk met Thea en dit was wel heel erg prettig voor mij. Thea weet je te raken, te laten nadenken en jezelf te ontdekken. Ik kijk er elke keer weer uit naar mijn gesprekken met haar. Het is altijd een hele belevenis. Ze geeft elke keer genoeg stof mee voor na het gesprek om over na te denken. Thea helpt je op weg door de juiste vragen te stellen. In korte tijd ben ik sterk/krachtig genoeg om weer beter te communiceren met mijn zoon en de rust thuis is weer teruggekeerd. Thea is echt een aanrader.

Michelle Vogel, Tempo Team
'Betrokken', 'enthousiast', 'teamwork' en 'er wordt goed geluisterd' is een aantal opmerkingen die terug te vinden zijn op de evaluatieformulieren van de workshop die Thea en ik de afgelopen maand gegeven hebben. Deze kernwoorden herken ik ook zeker in Thea! Na mijn eerste ontmoeting met haar dacht ik direct al: wat een leuk mens, daar wil ik wel mee samen werken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, zij werkt graag samen en hierin vullen wij elkaar goed aan. Richting kandidaten creëert zij een veilige omgeving door haar luisterend- en observerend vermogen.

Jacqueline Keuning
Het was een genoegen om met Thea samen te werken bij de Haeghe groep. Ze is integer, betrokken, zegt waar het op staat en daardoor krijgt ze mensen in beweging. Haar cliënten vertrouwen haar, en daarom krijgen ze ook vertrouwen in zichzelf als zij ze stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Thea beoordeelt niet op uiterlijkheden, maar kijkt wat mensen wèl kunnen en bouwt daarop verder. Bovendien heeft ze een aanstekelijk gevoel voor humor, waardoor zware zaken opeens een stuk lichter worden.

Salire Tel: +31 (0)6 39331618
Thea van der Wallen Mail: info@salire.org
Zoetermeer KvK: 55547249
Foto