Salire
| Coaching | Begeleiding |

Veranderen of veranderingen, het gaat niet altijd vanzelf
CPCC

salire, IT > NL :
groeien, klimmen,
omhoog gaan, opklimmen, opstappen, opstijgen,
stijgen, toenemen.

En als wij ons licht laten stralen
geven we onbewust andere mensen toestemming hetzelfde te doen
(Nelson Mandela)

Contact

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact met mij opnemen. Ik maak graag een afspraak met u.

Salire
Thea van der Wallen
Zoetermeer
KvK: 55547249
ICF: 009051026I

Phone +31 (0)6 39331618
Email info@salire.org
LinkedIn LinkedIn


idPlein

Als specialist op het gebied van loopbaancoaching, out-placement trajecten, en jobcoaching ben ik tevens partner bij id Plein. Met andere netwerkpartners, bieden we individuele coaching in outplacement, reintegratie UWV en participatiefonds, en spoor 2 trajecten. Bij het idPlein beschikken we over een breed aantal specialismen, die via Expertteams verder ontwikkeld worden; er zijn expertteams actief op het gebied van Burnout & Stress, Outplacement & Naar werk, Wajong en Jobcoaching, Onderwijs, Chronisch Ziek & Werk, Psychische belemmeringen, en Spoor 1-2-3. Momenteel wordt ook onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om e-coaching aan te bieden.
Door onze gezamenlijke netwerken met elkaar te verbinden hebben we ingangen bij diverse bedrijfstakken en een groot aantal bedrijven. Ook via dit netwerk moeten altijd kansen voor je te creëren zijn.


Competencer

competencer Vanaf nu kun je ook een afspraak met mij boeken via Competencer, een nieuw e-coaching platform. Je boekt zelf de afspraak via Competencer in een digitale agenda. De coaching vindt dan plaats via een videoverbinding (e-coaching) of via de telefoon.

Salire Tel: +31 (0)6 39331618
Thea van der Wallen Mail: info@salire.org
Zoetermeer KvK: 55547249
Foto